Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Molekylær madlavning

Molekylær madlavning

Siden Ferran Adrià og hans legendariske restaurant elBulli brød igennem i begyndelsen af 2000'erne, har molekylære ingredienser og molekylær madlavning været noget af det fedeste, man kan pusle med i et køkken. At spise og lave mad molekylært er en utrolig interessant oplevelse. Tidligere kunne du kun nyde denne fantastiske måde at lave mad på luksusrestauranter og toprestauranter. Sådan er det ikke længere... Her på KitchenLab finder du alle de værktøjer, ingredienser og andre finesser, der skal til for molekylær gastronomi, og muligheden for at kunne lave mad på denne måde hjemme i dit eget køkken. Nogle af ingredienserne kræver mådehold og knowhow i både dosering og håndtering, så lidt viden inden du går i gang og begynder at eksperimentere kan være godt – men det forventer vi, at du sagtens kan klare! Hvis du stadig føler, at du har brug for lidt hjælp, har vi flere bøger om molekylær madlavning. På køkkenbloggen kan du læse om hvad molekylær madlavning er.
Smagsdråber, 30 ml - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Smagsdråber, 30 ml - The Kitchen Lab
112 kr.
Natriumalginat (E401) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Natriumalginat (E401) - The Kitchen Lab
from 99 kr.
Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab
from 103 kr.
Xanthangummi (E415) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Xanthangummi (E415) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Lecithin (E322) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Lecithin (E322) - The Kitchen Lab
from 124 kr.
Calciumlactat (E327) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Calciumlactat (E327) - The Kitchen Lab
from 83 kr.
Pulver af aktivt kul (E153) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Pulver af aktivt kul (E153) - The Kitchen Lab
from 83 kr.
Pektin (E440) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Pektin (E440) - The Kitchen Lab
from 99 kr.
Methocel, methylcellulose (E461) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Methocel, methylcellulose (E461) - The Kitchen Lab
from 99 kr.
Stabilisator til is - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Stabilisator til is - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Mælkesyre (E270) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Mælkesyre (E270) - The Kitchen Lab
from 124 kr.
Easy Glow - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Easy Glow - The Kitchen Lab
from 83 kr.
Natriumcitrat (E331) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Natriumcitrat (E331) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Guargummi (E412) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Guargummi (E412) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Pectinex Ultra SP-L - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Pectinex Ultra SP-L - The Kitchen Lab
from 165 kr.
Carrageenan Kappa (E407) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Carrageenan Kappa (E407) - The Kitchen Lab
from 99 kr.
Pincet - 100% Chef
100% Chef Flere valg
Pincet - 100% Chef
from 59 kr.
Vegetabilsk glycerin - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Vegetabilsk glycerin - The Kitchen Lab
from 165 kr.
Kaliumsorbat (E202) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Kaliumsorbat (E202) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Cream of tartar (E336) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Cream of tartar (E336) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Carrageenan Iota (E407a) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Carrageenan Iota (E407a) - The Kitchen Lab
from 99 kr.
Æblesyre (E296) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Æblesyre (E296) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Citronsyre (E330) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Citronsyre (E330) - The Kitchen Lab
from 79 kr.
Vinsyre (E334) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Vinsyre (E334) - The Kitchen Lab
from 83 kr.
Silkegel (E471) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Silkegel (E471) - The Kitchen Lab
from 103 kr.
Zorbit (tapioca-baseret maltodextrin) - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab Flere valg
Zorbit (tapioca-baseret maltodextrin) - The Kitchen Lab
from 223 kr.
1  2  3  4  5  ..6 Næste »
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk