Molekylær madlavning
Molekylær madlavning
Siden Ferran Adrià og hans legendariske restaurant elBulli brød igennem i begyndelsen af 2000'erne, har molekylære ingredienser og molekylær madlavning været noget af det fedeste, man kan pusle med i et køkken. At spise og lave mad molekylært er en utrolig interessant oplevelse. Tidligere kunne du kun nyde denne fantastiske måde at lave mad på luksusrestauranter og toprestauranter. Sådan er det ikke længere... Her på KitchenLab finder du alle de værktøjer, ingredienser og andre finesser, der skal til for molekylær gastronomi, og muligheden for at kunne lave mad på denne måde hjemme i dit eget køkken. Nogle af ingredienserne kræver mådehold og knowhow i både dosering og håndtering, så lidt viden inden du går i gang og begynder at eksperimentere kan være godt – men det forventer vi, at du sagtens kan klare! Hvis du stadig føler, at du har brug for lidt hjælp, har vi flere bøger om molekylær madlavning. På køkkenbloggen kan du læse om hvad molekylær madlavning er.
Vis 30 af 160 produkter
Sorter efter