Om zesteren fra Microplane
Microplanes klassiske zester - uden alt vrøvlet. Det er et produkt, som er yderst anvendeligt i mange sammenhænge. Først og fremmest bruges den til at rive citrusskaller fint, og det gør den bedre end nogen anden på markedet. Men dens patenterede ætsede blade - i stedet for de traditionelle stansede - giver et jævnt og hurtigt resultat. Vi bruger den også til at rive hvidløg, parmesan og muskatnød fint. De holder til mange års brug
Om Microplane
Den amerikanske virksomhed Microplane sætter standarden for førsteklasses rivejern. Af mange kokke og konditorer verden over ses det som det oplagte valg. Vi på KitchenLab bruger vores, hver gang noget skal rives, zestes eller skæres i skiver. Med et Microplane-jern kan du rive det meste, og knivene holder skarpheden i meget lang tid. Rivejernene består af små knivskarpe kanter, der er ætsede i stedet for stansede, som traditionelle rivejern er.
Det faktum, at ætsede blade fungerer så godt i køkkenet, blev opdaget af en canadisk kvinde i 1994, da hun var ved at bage appelsintærte. Frustreret over sit rivejerns dårlige ydeevne snuppede hun sin mands rivejern fra Microplane, som dengang var et byggemærke. Som du kan forestille dig, skiftede de hurtigt taktik og er nu et elsket redskab i køkkener over hele verden.
Den skarpe skærebestandige handske er fortsat et populært produkt hos os. Du kan finde den her.