Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Vino vego: Så kombinerar du vin och mat i det gröna köket av Michel Jamais

218 kr.
1355-27180
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 2 stk.
  • Butik Stockholm 2 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • I Vino Vego guider den anerkendte sommelier Michel Jamais os til de bedste kombinationer af vegetarisk mad og vin. Som uddannet kok viser Michel os, hvordan man bedst udnytter grønne ingredienser, og hvad man skal overveje for at matche forskellige vines karakter. Ikke kun smag og aroma spiller en stor rolle i samspillet, men også for eksempel teksturer og krydring. Med udgangspunkt i 14 vintyper har Michel Jamais skabt opskrifter på retter, der perfekt kombinerer madens og drikkens smage og aromaer. Der er masser af tips til, hvordan man kan erstatte ingredienser og lave mad efter sæson og tilgængelighed. Bogen indeholder også opskrifter på veganske bouilloner og saucer, som er et vigtigt fundament for at skabe smagfulde vegetariske retter. Vino Vego giver dig nøglen til at eksperimentere i det grønne køkken og tage dine mad- og vinoplevelser til nye niveauer. Michel Jamais er en af Sveriges mest etablerede sommelierer og vinkendere. I næsten 30 år har han brugt sin viden og passion til at inspirere titusindvis af vinentusiaster gennem smagninger, foredrag, sommelieruddannelser, radio- og tv-programmer samt bøger og artikler. n.
      Forfatter: Michel Jamais
      Fotograf: Michel Jamais nISBN: 9789179852511
      Sprog: svensk nVægt: 718 gram nPubliceret: 2020-08-06
      Forlag: Tukan förlag nAntal sider: 159 n

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789179852511 EAN: 9789179852511
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk