Specifikationer
Virker bedst med op til 20 liter vand. I en isoleret beholder kan den klare meget mere.
Mål (højde/bredde/dybde) 350/98/158 mm
Opvarmningstid: 15 minutter til 65°C
Temperaturområde 25°C til 100°C
Temperaturstabilitet 0,1°C
Hvad er en Sous Vide-cirkulator?
En Sous Vide-cirkulator er et præcist, temperaturstyret varmeelement, som holder et vandbad ved en konstant temperatur. Varme overføres mere effektivt i vand end i luft, så en madvare - placeret i en plastikpose uden luft - tilberedes forsigtigt og kontrolleret. Cirkulatoren holder styr på vandet og den temperatur, du ønsker, at maden skal have. Ved at følge instruktionerne sikrer du, at maden aldrig bliver under- eller overkogt. Da vandet aldrig bliver varmere, end du har indstillet det til, bliver temperaturen på det, du tilbereder, heller aldrig varmere end det. Det gør ikke noget, hvis det bliver lidt længere.
Med cirkulatorenes temperaturpræcision kan du nemt bestemme, om du vil have dit kød gennemstegt, medium, well-done og alt derimellem. Fisk er utroligt velsmagende - og det er kylling også. Du kan også lave andre ting som æg, yoghurt og crème brûlée. Hos KitchenLab har vi samlet vores bedste tilberedningstider og temperaturer til sous vide - se vores guide her. Og hvis du er interesseret i at vide mere, har vi et blogindlæg her, der forklarer det mere detaljeret.
Køb en cirkulator, og brug din tid på noget andet end at holde styr på temperaturer - se det seneste afsnit af Stranger Things, kast en frisbee, eller lav nogle virkelig velsmagende tilbehør. Uanset hvad du laver med cirkulatoren, bliver det perfekt hver gang.