Om Ultratex
Ultratex er et meget alsidigt fortykningsmiddel. Det kan bruges i både varme og kolde tilberedninger, er smagløst, farveløst og endda glutenfrit. Når du tilsætter det til en væske, opløses det let uden at klumpe. Da det er helt smagløst, er det meget velegnet, når du ønsker konsistens uden at gå på kompromis med smagen. Det forbliver stabilt, selv når det fryses/tøs op. Brug det til at lave flydende geléer, klare saucer eller fløde til milkshakes.
Anvendelse
Tilsæt Ultratex gradvist til den ønskede konsistens. Det tykner hurtigt, men lad det helst stå i fem minutter, da det vil fortsætte med at tykne, omend langsommere. Doseringen varierer fra 1% - 5% afhængigt af ingredienserne og den ønskede konsistens.
Indeholder:
Ultratex, som er fremstillet af majsvoks.
Opbevares tørt, køligt og mørkt.
Serveres tørt, køligt og mørkt.