Tips og tricks:
- Hvis du koldbrygger din egen kaffe, skal du bruge meget mørke kaffebønner for at få en bedre smagsoplevelse
- Mal kaffebønnerne for at få den bedste effekt
- Når du koldbrygger din kaffe, skal du lade den trække i ca. 20-24 timer
- Når kaffen er klar, og du skal til at tilsætte lattergas (2O), skal du sørge for, at indikatoren på "smart cap" er drejet helt op til toppen af "Infuse"-tilstanden, dvs. helt op
- Når du tilsætter vand til koldbrygget kaffe og drejer lattergaspatronen (2O) via "smart cap'en", er det vigtigt, at du virkelig får lattergassen til at blande sig med kaffen. Det gøres nemmest ved at ryste uKeg'en ret kraftigt i ca. 1,5 til 2 minutter. Den skal rystes så meget, at du kan mærke, hvordan gassen binder sig til kaffen og danner en fyldig væske, dvs. efter 1,5 minut vil indholdet i uKeg føles mere fast.
.