The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 10 stk.
- Butik Stockholm 10 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Restaurant Noma i København, der fire gange er blevet kåret som verdens bedste, serverer udelukkende retter med mindst én fermenteret ingrediens. Nogle gange er det en klar og skarp eddike, nogle gange er det en dyb miso, nogle gange er det sort hvidløg eller forskellige versioner af garum, en fiskesauce, der blev udviklet i Romerrigets tidlige dage. Ganske enkelt er fermentering en af de søjler, der bygger Nomas verdensberømte smagspalette op.
Vi er glade for at kunne tilbyde denne bog skrevet af de mennesker, der udviklede disse opskrifter og metoder: Rene Redzepi, Nomas oprindelige kok og medejer, og David Zilber, leder af Nomas berømte fermenteringslaboratorium. Mange af opskrifterne og metoderne i bogen har slet ikke været udgivet før. Den 750 billeder store bog er designet til at blive forstået af den talentfulde hjemmekok med klare trin-for-trin-instruktioner. Alle 100 opskrifter er detaljerede og minutiøst testet af forfatterne. Blandt de slutprodukter, der kan opnås med bogens anvisninger, er: koji, kombucha (forskellige varianter), shoyu (forskellige varianter), miso (forskellige varianter), fermenterede grøntsager, vinstokke, garumsaucer og sort frugt og fermenterede grøntsager.
Forfatter: Rene Redzepi & David Zilber
Sprog: Engelsk
Udgivet: 2018-10
ISBN: 9781579657185
Udgiver: Artisan Division of Workman Publishing
Antal sider: 440
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.