The Kitchen Studio - Culinary Creations by Artists er en herlig bog, der udforsker æstetiske udtryk gennem den kulinariske fantasi og kreativitet hos en samling internationale samtidskunstnere. Bogen indeholder en række spændende personlige opskrifter vist gennem kunstnernes egne ord og billeder. Kreativitet er ikke forbeholdt kunstnerens atelier, men for mange fortsætter den ind i køkkenet. Mere end 70 kunstnere, herunder Ghada Amer, Jimmie Durham, Studio Olafur Eliasson, Subodh Gupta, Nikolai Haas, Jeppe Hein, Carsten Höller, Dorothy Iannone, Ragnar Kjartansson, John Lyons, Philippe Parreno, Nicolas Party, Zina Saro-Wiwa, Tiffany Sia og Rirkrit Tiravanija, er blevet inviteret til at dele og illustrere deres egne opskrifter, som hver især bliver til unikt udtryksfulde retter. Resultatet er et spændende udvalg af måltider og drikke, både søde og salte, fra alverdens køkkener, som er bragt fantasifuldt til live af en række skitser, fotografier, collager, malerier og personlige billeder. Mange af de kulinariske kreationer kan laves af eventyrlystne hjemmekokke, men siderne indeholder et utroligt varieret udvalg af retter fra det konceptuelle til det personlige, det avancerede til det enkle, det søde til det salte og fra det seriøse til det sjove og det direkte bizarre (dog ingen opskrift på Dali's Lobster Phone). Med en introduktion af den globalt anerkendte kok og kunstentusiast Massimo Bottura er dette en spændende og underholdende gave til både foodies og samtidskunstentusiaster. Dobbelt nørderi og highfalutin', med masser af (kulfiltreret) vand tilovers til alle, der allerede synes, at vi på KitchenLab kan være lidt prætentiøse!
Vægt: 1,2 kg
Mål: 21 × 2,7 × 27,5 cm
Format: Hardcover
Sider: 288
Sprog: Engelsk
ISBN: 9781838663315
Sprog: engelsk