The Great American Burger Book - George Motz
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
En virkelig omfattende bog med dækning af regionale burgerstile på tværs af det nye land derovre. George Motz dækker tilberedningsmetoder som grilning, rygning, dampning, pochering, friturestegning baseret på signaturopskrifter fra alle mulige amerikanske kommuner. Hvert kapitel dækker en anden region, og eksemplerne omfatter tortillaburgere fra New Mexico, klassiske pubburgere fra New York, stegte løgburgere fra Oklahoma og Loco Moco fra Hawaii. Der er instruktioner, opskrifter og lærerige og inspirerende fotos, som hjælper dig i gang med at vende burgere derhjemme. Regionerne i bogen er: Californien, Connecticut, Florida, Hawaii, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah og Wisconsin.
Format: Hardback
Antal sider: 240
Sprog: Engelsk
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9781617691829 EAN: 9781617691829
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.