Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Taylors & Jones Korvbok

201 kr.
1355-11701
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • af GARETH JONES, DAVID TAYLOR, KERIM AKKOC, HERMAN RASMUSON

      Gareth Jones: "Jeg har boet her det meste af mit voksne liv. Jeg bevæger mig mere i svenske kredse end i britiske. Alligevel er det lykkedes mig at snuble over noget så britisk som pølsemageri. Og jeg mener ikke bare en hvilken som helst pølse, men noget, der næsten er urbrittisk - ægte håndlavede pølser. Bangers. Med krydderier, som enhver brite ville tage imod med et smil."


      The Taylor & Jones Sausage Book indeholder opskrifter på over 40 af deres bedste pølser, bl.a. Italian Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic og Cumberland Style Pork. Derudover er der omkring 50 middagsopskrifter, hvor pølsen spiller hovedrollen, og du kan vælge, om du vil bruge hjemmelavede eller købte pølser. Der er også opskrifter på velsmagende tilbehør som sennep, pølsebrød, kartoffelsalat og coleslaw.


      Du får en gennemgang af, hvad du skal vide for at lave pølser til hjemmebrug, fx hvilket udstyr du har brug for, formalingsgrad, tips om forskellige smage, opbevaring og holdbarhed. Alt sammen krydret med personlige anekdoter om, hvordan de forskellige pølseopskrifter blev til, og andre interessante pølsemøder.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • EAN: 9789127134102
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk