Farvestrålende varme og dristige smage direkte fra Mexicos gastronomiske madscene. Køkkenet er bredt og levende med indflydelse fra aztekerne, mayaerne, spanierne og franskmændene samt asiatisk indflydelse fra handelsruten mellem Manila og Acapulco. Kollektionen Taqueria Flavors indeholder vores bestsellere, så du kan lave din egen Taqueria derhjemme med autentiske mexicanske smagsoplevelser!
Adobo er det klassiske grillkrydderi i Mexico, og med det kan du grille eller stege kylling eller et godt stykke kød til perfektion.
Taco krydderiblanding til kød, grøntsager eller kylling. En færdig blanding, tilbered dine yndlingsingredienser i en stegepande og steg i olie + væske og lad det simre på komfuret i ca. 20 minutter.
Green Hatch Chile Blend er et eksklusivt krydderi og dry rub med den unikke Hatch Chile fra New Mexico med komplekse, lagdelte smagsprofiler. Perfekt som rub til svinekød, oksekød, kylling eller fisk for en kompleks smag med mild varme. Prøv dette krydderi på korte ribben, kyllingelår, svinekam, fisketacos, salsa verde, mexicanske chiligryderetter, i farsbrød, enchiladas eller bønnegryderetter. Frisk og syrlig på grillen, og krydderiblandingens smagsprofil uddybes og blomstrer i slow cookers som chiligryderetter eller farsbrød til tacos.
Peruvian Jalapeño Lime Seasoning giver en lækker syrlighed til kylling, fisk og grøntsager. Bland med yoghurt/mayonnaise for at lave en dippingsauce til din næste taco, eller server med sprøde kyllingevinger eller grillede grøntsager. Prøv den også i salatdressinger, marinader eller næsten hvad som helst, der trænger til et spark af citrus og jalapeño.