Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Svensk ostkultur i recept och formspråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar

393 kr.
  • En bok som håller vad den lovar och innehåller allt om svensk ostkultur
  • Täcker perspektivet från de första svenska ostarna till framtiden
1355-24114
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 4 stk.
  • Butik Stockholm 4 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Martin Ragnar er en fantastisk produktiv skribent og involveret i så mange forskellige fødevarerelaterede områder, men også andre ting. Hans titler er ingeniør, forsker, kulturforsker og forfatter, og hans bibliografi indeholder titler om jernbanehistorie, sukkerraffinaderier i Visby, markbær og andre ting, der er lidt smallere.

      Denne bog handler om den svenske ostekulturs opståen og udvikling helt fra begyndelsen til nutidens små og store mejerier og osteproducenter. Han gennemgår, hvordan ost fremstilles, hvordan osten får sin smag, konsistens og farve, hvilken indflydelse køernes foder og geografiske placering har på osten og meget, meget mere. Bogen er også spækket med en masse osteetiketter fra fortiden, hvilket bare er dejligt. Kort sagt beskriver titlen Svensk Ostkultur meget godt, hvad bogen indeholder.

      Author: Martin Ragnar
      Graphic design: T. Carlsson
      Forlag: Carlssons
      Sprog: Svensk
      Udgivelsesår: 2013
      Indbindingstype: Indbundet
      Antal sider: 196

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789173315395 EAN: 9789173315395
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk