Svensk ostkultur i recept och formspråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar
393 kr.
- En bok som håller vad den lovar och innehåller allt om svensk ostkultur
- Täcker perspektivet från de första svenska ostarna till framtiden
1355-24114
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 4 stk.
- Butik Stockholm 4 stk.
- Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Martin Ragnar er en fantastisk produktiv skribent og involveret i så mange forskellige fødevarerelaterede områder, men også andre ting. Hans titler er ingeniør, forsker, kulturforsker og forfatter, og hans bibliografi indeholder titler om jernbanehistorie, sukkerraffinaderier i Visby, markbær og andre ting, der er lidt smallere.
Denne bog handler om den svenske ostekulturs opståen og udvikling helt fra begyndelsen til nutidens små og store mejerier og osteproducenter. Han gennemgår, hvordan ost fremstilles, hvordan osten får sin smag, konsistens og farve, hvilken indflydelse køernes foder og geografiske placering har på osten og meget, meget mere. Bogen er også spækket med en masse osteetiketter fra fortiden, hvilket bare er dejligt. Kort sagt beskriver titlen Svensk Ostkultur meget godt, hvad bogen indeholder.
Author: Martin Ragnar
Graphic design: T. Carlsson
Forlag: Carlssons
Sprog: Svensk
Udgivelsesår: 2013
Indbindingstype: Indbundet
Antal sider: 196
Sprog: Svensk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9789173315395 EAN: 9789173315395
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.