Surdegsbröd av Martin Johansson
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 1 stk.
- Butik Stockholm 1 stk.
- Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Jeg elsker brød. I et par år har jeg også bagt alt vores brød selv. For det meste med surdej. Jeg bager klassisk rugbrød, men også lyst brød. Mange tror, at surdejsbrød altid er mørkt, hårdt og sejt. Det er ikke tilfældet. Nogle af mine bedste brød er høje, luftige brød, som jeg bager med hvedesurdej."
At bage med surdej er så nemt, som det kan blive - og samtidig er det et verdensmysterium. Surdejsbrød er en nyttig og praktisk kogebog for dem, der gerne vil bage deres eget surdejsbrød. Den forklarer begrebet surdej, diskuterer forskellige typer dej, viser, hvordan man starter og fodrer en surdej, og giver råd om, hvordan man bager med den for at få det bedste resultat. Den indeholder opskrifter på lyse, medium og mørke brød samt nogle specialbrød. Ud over velafprøvede opskrifter, underholdende tekster og tips får du en ordliste med nyttige bakterier.
Læs Martins blog A little more Pain de Martin.
Sprog: Svensk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9789127118874 EAN: 9789127118874
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.