Surdej fra bunden indeholder præcis, hvad det lyder som - surdejsbagning fra bunden. Bogen indeholder opskrifter og alle de bedste tips, du har brug for til at lave din egen surdej fra bunden. For hjemmebagere er surdej både en prøvelse og et mål, men nu er det nemt at komme i gang. Fordi surdejsbagning er en levende proces, hvor hvert brød er unikt, og så mange faktorer spiller ind, er der mange faldgruber at undgå. Det er meget mere end bare en fødevare: surdej er en videnskab. Så hvem er bedre end Dr. James Morton, bagepioner og fermenteringsfanatiker, til at forklare det grundlæggende for både nybegyndere og mere erfarne bagere? Den gode doktor guider hjemmebageren gennem alt fra det grundlæggende, mel og hydrering, til æltning, støbning, fermentering, udskæring og bagning, og forklarer, hvordan man får den perfekte skorpe og foring. Med en idiotsikker opskrift på det perfekte brød, klare trinvise instruktioner, tips til fejlfinding og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor, er Sourdough from Scratch en tilgængelig håndbog, som bagere i alle husstande har ventet længe på! Teksten er revideret og opdateret fra Super Sourdough af førnævnte James Morton.
Vægt: 0,3 kg
Dimensioner: 14,5 × 1,5 × 19 cm
Format: Flexband
Sider: 176
Sprog: engelsk
ISBN: 9781787136953
Sprog: engelsk