Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Stabilisator til is - The Kitchen Lab - 100 g

79 kr.
1429-16815
Vægt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 6 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om Ice Cream Stabiliser

      Dette produkt er specielt udviklet til at stabilisere og forbedre konsistensen af is - også kendt som ispulver. Det kan bruges til alle typer tilberedning, når fedtindholdet er mellem 4% og 14%. Isen bliver glattere, mere cremet og lettere at øse op. Den smelter langsommere, og holdbarheden af isen er længere - op til 24 måneder. Tilsætning af dette øger isens volumen og reducerer dannelsen af iskrystaller.
      Anvendelse

      Tilsæt 0,35 - 0,55 vægtprocent stabilisator til isingredienserne. Start med at blande det med sukker, og opløs derefter blandingen i 65-graders mælk eller vand. Køl ned til 4°C, og lav din is som normalt.

      Indhold:
      Frugtkernemel (E410), Mono- og diglycerider af fedtsyrer (E471), Guargummi (E412), Natriumalginat (E401), Agar Agar (E406)
      Opbevares mørkt, køligt og tørt. Kan holde sig i ca. to år.
  • Levering og fragt
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Du har for nylig set

⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜
Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk