Om Ice Cream Stabiliser
Dette produkt er specielt udviklet til at stabilisere og forbedre konsistensen af is - også kendt som ispulver. Det kan bruges til alle typer tilberedning, når fedtindholdet er mellem 4% og 14%. Isen bliver glattere, mere cremet og lettere at øse op. Den smelter langsommere, og holdbarheden af isen er længere - op til 24 måneder. Tilsætning af dette øger isens volumen og reducerer dannelsen af iskrystaller.
Anvendelse
Tilsæt 0,35 - 0,55 vægtprocent stabilisator til isingredienserne. Start med at blande det med sukker, og opløs derefter blandingen i 65-graders mælk eller vand. Køl ned til 4°C, og lav din is som normalt.
Indhold:
Frugtkernemel (E410), Mono- og diglycerider af fedtsyrer (E471), Guargummi (E412), Natriumalginat (E401), Agar Agar (E406)
Opbevares mørkt, køligt og tørt. Kan holde sig i ca. to år.