Flavours of Vietnam er ikke kun en fremragende grundbog
og et inspirerende dybdedyk i det vietnamesiske køkken - men også en varm hyldest og kærlighedserklæring til vietnamesisk madkultur.
I Flavours of Vietnam deler Kim úy over 50 forskellige opskrifter fra sit hjemland Vietnam: friske, anderledes og lettilberedte hverdagsretter, der er fyldt med intense smagsoplevelser. Hun giver dig grundlæggende viden om forskellige typer risnudler og guider dig gennem det enorme udvalg af friske urter, frugter og grøntsager. Derudover giver hun opskrifter på alt fra supper, salater, gryderetter og grillmad - til søde sager, og hvordan man kombinerer vietnamesisk mad med vin.
Men Smag af Vietnam er mere end bare en spændende kogebog.
I Vietnam er opskrifter velbevarede hemmeligheder, der går i arv fra generation til generation. Med denne bog åbner Kim úy ikke bare døren til det vietnamesiske køkken og madkultur, hun deler også gavmildt ud af sig selv og sin farverige og varme familie. Hver opskrift har sin egen historie, og i denne bog bliver vi introduceret til nogle af de skatte, som hendes mor og tanter har betroet hende.
Sprog: Svensk