I Simple & Classic har Jane Hornby skabt en meget praktisk og tilgængelig trin-for-trin opskriftsbog til hjemmekøkkenet, der indeholder det bedste af det bedste fra tre af Phaidons bestsellere: What to Cook & How to Cook It, Fresh & Easy og What to Bake & How to Bake It. Det smukke ved Hornbys opskrifter er, hvor nemme de er at lave, og hvor nemt det er at følge med takket være de detaljerede trin-for-trin-fotos og fantastiske billeder af de færdige retter. Bogen er fyldt med de mest populære internationale opskrifter, fra lammekød med krydderurter til Eggs Benedict og Berry Crumble Ice Cream til Chocolate Mousse with Cherries, og den er også en god grundkogebog eller første kogebog, der kan hjælpe dig i gang med at lave mad. Indeholder også opskrifter som stegt kylling med estragonsauce, Huevos Rancheros (mexicansk krydrede bønner med æg) og chokolade-profiteroles, som blev omtalt i The Sunday Times Magazine.
Vægt: 2,15 kg
Dimensioner: 22 × 27 cm
Format: Hardback
Sprog: engelsk
ISBN: 9780714878119
Sprog: engelsk