Såser av Tommy Myllymäki
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 2 stk.
- Butik Stockholm 2 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Tricket til at lave en rigtig god rødvinssauce er at stege løget ordentligt, så det bliver sødt og velsmagende. Ikke brændt, men pænt brunet. Så plejer jeg at tilsætte lidt rødbede for at få en flot farve. Og lidt røget svær for smagens skyld. Slut af med at reducere saucen grundigt.
Tommy Myllymäki er en af Sveriges mest anerkendte kokke, og en af hans stærkeste sider som kok er hans viden om saucer. Klassiske, moderne, kolde, varme, fyldige, syrlige - altid rigtig gode saucer. Saucer indeholder opskrifter og tekniktips til alle typer saucer, du kan få brug for til at spise og lave god mad derhjemme. Fra hvid- og rødvinssauce, portvinssauce og bearnaisesauce til kolde saucer, vinaigretter, salsaer og dessertsaucer. Alle lavet på den måde, Tommy synes, de smager bedst.
"Kan man lave en hel kogebog om saucer? Ja - i hvert fald hvis man hedder Tommy Myllymäki, og han er Sveriges, ja, måske verdens bedste til at gøre netop det. Her er alle hans hemmeligheder i én utrolig smuk bog!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"En bog, der vil hjælpe dig med at nå nye kulinariske højder i køkkenet!"
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen
Sprog: Svensk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9789127179714 EAN: 9789127179714
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.