Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Mackor av Jonas Cramby

244 kr.
1355-11993
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Da John Montagu, den fjerde hertug af Sandwich, fik den geniale idé at lægge koldt kød mellem to stykker brød, opfandt han ikke bare det første virkelig moderne måltid. Han skabte en global besættelse. I dag findes der variationer af den bærbare, billige - men frem for alt læbesmaskende gode - sandwich i de fleste kulturer, og det er på tide, at der kommer en bog, der tager emnet alvorligt.

      I over 100 opskrifter lærer du at lave perfekte versioner af klassikere som club sandwich, reuben og BLT, ligesom du bliver introduceret til mere eksotiske sandwich som muffulettas, tortas, po'boys og banh mis. Sandwiches indeholder sandwichhistorie, sandwichfilosofi, hvordan man bager det perfekte brød, laver sin egen ost og charcuteri, samt det tilbehør og værktøj, som enhver sandwichelsker altid bør have derhjemme.

      Dette er simpelthen en kogebog, der endelig giver den ydmyge sandwich den respekt, den fortjener. Hemmeligheden bag at leve lykkeligt er trods alt, som musikeren Warren Zevon sagde på sit dødsleje, at "sætte pris på hver eneste sandwich."

      Jonas Cramby er freelanceskribent, klummeskribent og restaurantskribent for Metro. I 2009 blev han udnævnt til årets krønikeskriver af Sveriges Tidskrifter. Den meget roste kogebog Texmex från grunden udkom i 2012 og den lige så roste Texas BBQ i 2013. Bøgerne er blevet oversat til seks sprog.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789127158702 EAN: 9789127175044
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk