Zipperposer til dem, der gerne vil lave sous-vide, men ikke har en vakuummaskine. Hvis du vil bruge disse poser til at lave sous-vide, skal du bruge "vanddyppemetoden".
nVanddyppemetoden er måske et langt og indviklet navn, men det fungerer ganske enkelt. Sænk posen med den mad, der skal tilberedes, ned i vandbadet så tæt på kanten af lynlåsen som muligt - for at presse så meget luft ud af den som muligt. Det kan være nødvendigt at arbejde med hænderne for at få så meget ud som muligt. Luk derefter posen, og voilà - du er klar til at lave sous-vide mad!Du kan selvfølgelig også bruge poserne til at fryse mad ned. Bare pres så meget luft ud som muligt, og forsegl. Disse poser beskytter også din mad mod frysebrand. Det er værd at bemærke, at de kan tåle temperaturer mellem -40 og 90 grader celsius - så du kan ikke koge dem. Vi har dem i to størrelser: 20 x 1 liter og 15 x 3 liter.