Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

How to boil an Egg - Rose Bakery

262 kr.
1399-16065
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Her er en samling af enkle og usædvanlige opskrifter, der alle involverer æg fra Rose Bakery. Den anerkendte britiske kok Rose Carrarini fra Rose Bakery har udvalgt både klassiske og moderne måder at bruge æg på. Her finder du opskrifter på pocherede æg, spejlæg og røræg. Men også et væld af opskrifter på muffins, pandekager, tærter, gratiner, kager og buddinger. Opskrifterne i denne bog viser, hvor komplette og næringsrige æg kan være, samtidig med at de smager godt.


      136 sider, hardback.

      Bogen er skrevet på engelsk.

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780714862415 EAN: 9780714862415
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk