Saccharoseestere af fedtsyrer (E473) - The Kitchen Lab - 100 g
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Saccharoseestere af fedtsyrer fremstilles ved at esterificere saccharose med spiselige fedtsyrer fra palmeolie. Det kan bruges som emulgator i stort set alle fødevarer, herunder bagværk, konfekture, kornprodukter, mejeriprodukter, is og saucer. Det bruges ofte i fedtfattige alternativer for at kompensere for den mundfølelse, som fedtet giver. Saccharoseestere af fedtsyrer giver også en finere og blødere tekstur i bageriprodukter, stabilitet i mejeriprodukter eller saucer og forbedret tekstur og smag i mousse og is. Ud over emulgering har det mange andre funktioner, herunder at binde luft, forbedre tekstur og forhindre fedt- eller sukkerkrystallisering. Det kan også lave skum af alkohol. Den er unik, fordi den kan forstærke andre emulgatorer og forbedre luftboblernes struktur, forhindre proteiner i at blive brune, forhindre stivelse i at størkne tidligt, forhindre fedtopblomstring i chokolade og fremskynde krystallisering i finkornet sukkerkonfekt. Denne ingrediens er helt plantebaseret og indeholder ingen GMO-råvarer.
Anvendelse: Opløs pulveret i vand, og tilsæt det langsomt til dit produkt.
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Brug inden for 6 måneder efter åbning af pakken.
Ingredienser: Saccharoseestere af fedtsyrer (E473) (Emulgator, stabilisator, fortykningsmiddel og geleringsmiddel)
Næringsværdi pr. 100 g:
Energi: 3347,2kj/800kCal
Fedt: 71g
Heraf mættet fedt: 71g
Kulhydrat: 22g
Heraf sukkerarter: 22g
Protein: 0g
Salt: 0g
Fremstillet af vores venner Special Ingredients
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 5056191009266 EAN: 5056191009266
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.