Denne bog føles måske intern for personalet i KitchenLab, men hvis du er langt fra vores butikker eller bare ikke gider høre os ævle om de ting, vi elsker, kan du nu læse den hjemme hos dig selv. Tools For Food udforsker historien om 250 af vores mest elskede og spændende køkkenredskaber, og hvordan de har ændret den måde, vi spiser og lever på. Fra mongolske ildpotter fra det 12. århundrede til kinesiske sakse fra det 17. århundrede, fra elskede Tupperware-madbeholdere til den ikoniske semi-funktionelle Alessi-citronpresser. Bogen indeholder masser af populære gadgets såvel som det, forlaget klassificerer som mindre kendte ting (selvfølgelig er alt i enhver KitchenLab-medarbejders hjem!). Fra primitive redskaber til avancerede ting skabt af mærker som Le Creuset, Joseph Joseph, IKEA, Tala, Rosti, Pyrex, Oxo Good Grips, Droog, Staub og mange flere. Læseren vil blive taget med på en rejse rundt i verden og udforske, hvordan og hvad vi laver, har ændret sig gennem århundrederne og viser ligheder og mangfoldighed på tværs af tider og kulturer. Fra basale forsyninger til designobjekter ledsages hvert billede af en tekst, der beskriver genstandens oprindelse samt ekstremt interessante fakta om dens forhold mellem kultur og madlavning.
Vægt: 1,3 kg
Mål: 20 × 3,0 × 24 cm
Format: Hardback
Sider: 304
Sprog: Engelsk
ISBN: 9781784884048
Sprog: engelsk