Om Profi Whip fra iSi
Der er ingen tvivl om, at verdens bedste sifoner kommer fra den østrigske producent iSi. De sætter standarden for, hvad man kan skabe med en sifon, og man skal lede længe for at finde en kok, der er sit navn værdigt, som vil overveje at bruge en anden. Det er en solid konstruktion i rustfrit stål, som er lavet til professionel brug. Sifonen er fyldt med gaspatroner, som skaber tryk i beholderen.
Det er et af vores absolutte yndlingskøkkenredskaber. Det giver dig en frihed, som åbner op for helt nye måder at tilgå smage og teksturer på. Det spørgsmål, du måske stiller, er nærmere "hvad kan du ikke?" end det modsatte - vi bruger den til alt. Fra kulsyreholdige frugter og perfekt pisket fløde til luftige puréer og en luftig svampekage, der bliver klar på et minut i mikrobølgeovnen. Du kan også opbevare din fyldte sifon i køleskabet i flere dage, uden at indholdet bliver dårligt.
Denne sifon kan håndtere kolde saucer, emulsioner og dej. Brug den ikke til varme saucer.
Tilfør hurtigt smag med din sifon
En relativt ny måde at bruge din Gourmet Whip på er til hurtigt at tilføre smag. Det er noget, som cocktailgeniet Dave Arnold fandt på for et par år siden. Du hælder en væske i, tilsætter det, du vil smage til med, og sætter det derefter under tryk med 2O. Dette tvinger alt til at blive presset sammen, dybt ind i porerne. Når du slipper trykket, trækker væsken en masse smag til sig fra de andre ingredienser.
Det er måske ikke alle, der tror lige så meget på dildtequila, som du gør, men med denne metode kan du hurtigt og nemt udforske alle de smagskombinationer, du kan forestille dig. I modsætning til andre metoder til smagstilsætning er den hurtig (normalt mindre end 5 minutter), og fordi den er så hurtig, kan du nemt korrigere og forbedre den. Du bevarer også den friske smag af friske ingredienser i stedet for infusioner, der ligger i dagevis.
Inkluderer en tulipanformet dyse, piberenser og ergonomisk patronholder. Den fås i hel- og halvliters størrelser.
Der er 2 års garanti.
Klik her for at se flere opskrifter!.