Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Pizzaovn, Karu 16" - Ooni

6663 kr.
1697-25518
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Karu 16 er Oonis seneste produktudvikling. En opdateret, forbedret version af Ooni Pro drevet af træ/kul. Ovnen er kompatibel med "Ooni gasbrænder", som købes separat for at gøre det muligt at bruge ovnen på gas. Ovndøren har en dimension på 16", ca. 40 cm, og bagfladen er 45 x 45 cm. Karu 16 har en opdateret glasluge foran fra tidligere modeller med ViewFlame ™ teknologi for bedre synlighed ved fyring. Ud over en opdateret frontdør har ovnen også et integreret digitalt termometer, der viser temperaturen i ovnen. Ovnen er fremstillet af rustfrit stål med en pulverlakeret ydre emalje af kulstofstål for at mindske risikoen for farveændringer og ridser, og den er godt isoleret inde i "kroppen". Karu 16 har også en skorsten, hvor du kan justere luftstrømmen, og en bagluge til påfyldning af træ/kul. Inde i ovnen er der to 15 mm tykke pizzasten i cordieritkeramik. Opvarmningstiden til 500 °C er ca. 15 minutter med træ/kul. Ovnen leveres komplet med krop, skorsten, pizzasten, for- og bagdør, termometer (batterier medfølger), træ-/kulbeholder og brugsanvisning.   Mål Bredde49 cm Dybde73 cm Højde78 (inkl. skorsten) cm Vægt28 (31,3 i emballage) kg Bagbord Bredde42,5 åbning (45 cm indvendig) cm Dybde 45 cm Plads til antal pizzaer1 stk Tykkelse sten15 mm Stentype Cordiete keramik Træskillevæg Ja Andre specifikationer Isolering Ja Maksimal temperatur 500 grader C Termometer Ja Tid til maksimal temperatur 15 min.
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: UU-P0E400 EAN: 5060568345451
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk