Pastakursus med Pastahantverket, trin 1 (Stockholm)
1317-25407
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Beliggenhed: KitchenLab Stockholm (Birger Jarlsgatan 106) - testkøkkenet Antal pladser: max 6 deltagere Tilmelding er bindende, købte pladser kan ikke refunderes, men kan overføres til en anden. Du er velkommen til at deltage i et pastakursus, hvor du vil lære den autentiske måde at ælte en rigtig god pastadej på, rulle den i hånden med en italiensk kagerulle (Mattarello) og derefter lave både fyldt og ufyldt pasta. Du vil lave Tortelloni, Fagottini eller Ravioli samt Tagliatelle, Pappardelle, Farfalle, Sorpressini og Garganelli. Sidstnævnte er "nøgne" typer pasta. Vil du lære at lave pasta fra en rigtig Sfoglina? Det unikke ved Pastahantverket er, at du lærer at rulle pasta i hånden. Der anvendes ingen maskiner. Du bruger en såkaldt Mattarello - en italiensk rulle, som bruges til netop dette formål. Det er både nemt og svært. Det nemme er, at du ret hurtigt lærer at rulle i hånden, og kan fortsætte derhjemme. Det svære er, at der er flere teknikker til det. Disse lærer du i løbet af én kursusdag. Om Helena "Pastahantverket" Törnblom "Jeg har startet Pastahantverket, fordi jeg elsker pasta og for at lære den ædle kunst at lave pasta i hånden. Der er meget at lære af pasta; nøjagtigheden, udholdenheden og tålmodigheden. Modet til at prøve igen og igen uden at give op. Der er meget at lære i kunsten at lave pasta – Fatto a mano – helt i hånden."
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.