Varmt velkommen til et to-dages pastakursus med Pasta Craft!
Kursets tidspunkt er: 17.00-20.00.På kurset lærer du den ægte måde at ælte en rigtig god pastadej på, rulle den helt ud i hånden med en italiensk kagerulle (Mattarello), og derefter lave både fyldt og ufyldt pasta.
En to-dages workshop giver dig mulighed for at øve pastafremstilling inden for en ret kort tidsramme og dermed få følelsen i hænder og øjne. Du får også mulighed for at huske, hvordan du selv laver dejen - selvfølgelig under vejledning på dag 2.
På dag 1 lærer du at lave pastasorterne Tortelloni, Fagottini, Farfalle, Sorpressini og Garganelli.
På dag 2 fokuserer vi på Tagliatelle, Pappardelle og Ravioli
Hvis du har særlige ønsker om andre pastasorter på dag 2, kan vi f.eks. arrangere disse: Tortellini, Smeraldini, Balanzone eller hvorfor ikke gnocchi? Hvis du har nogle ønsker, så send en e-mail til info@pastahantverket.se
Dejen er grundlaget for al god pasta. Under vejledning vil vi øve os i at rulle, rulle og rulle!
På dette avancerede pastakursus, der strækker sig over 3 timer om dagen, lærer du ikke kun håndværket, men også hvordan man tilbereder og opbevarer frisk pasta.
Du får al pastaen med hjem (ca. et kilo hver gang) og kan lave en lækker middag til 5-7 personer.
Maksimalt antal deltagere: 6
Sted: KitchenLabs testkøkken på Birger Jarlsgatan 106
Vi anbefaler, at du har behagelige sko på. Forklæde og hårbeskyttelse fås på skolen.
Tilmelding er bindende, købt plads refunderes ikke, men kan overdrages til en anden.
Vi ses i KitchenLabs flotte lokaler på Birger Jarlsgatan 106!