Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Pasta-ekstruder/elektrisk pastamaskine, Premium - Witt

2814 kr.
1697-29131
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • En maskine, som på mange måder erstatter en italiener, måske med undtagelse af kærligheden til små børn. Med denne maskine kan du nemt blande pasta uden at anstrenge dig. Hjemmelavet pasta er i forvejen det perfekte trick til at imponere svigerfamilien, utrolig nemt at lave, men føles avanceret og luksuriøst. Nu er det meget, meget nemt at lave.
      br>Fyld beholderen bag på maskinen med vand, og vej derefter melet ned i beholderen. Det vil sige, at du vejer det direkte i beholderen takket være den indbyggede vægt. Vælg mundstykket til den pasta, du vil lave, og lad maskinen blande sig selv. Under udfordreren sidder en ventilator, som straks tørrer pastaen let, så den ikke klistrer og smitter af.

      Ved hjælp af de forskellige programmer doserer maskinen selv den passende mængde vand til din meltype. Uanset om det er tipo 00, durum, fuldkorn eller glutenfrit. Der er også halvautomatiske programmer, hvis du vil lave æggepasta. Når et program kører, begynder en timer at tælle ned. Man følger blot processen, og maskinen slukker selv, når den er færdig. Hvis du ønsker det, er det også muligt at køre et manuelt program, hvor du har fuld kontrol.

      Med de medfølgende dyser kan du lave Capello d'Angelo, Spagetti (1,5 mm svarende til nr. 7), Spaghettoni, Tagliatelle, Fettuccine, Penne eller lasagneplader.

      Kapacitet op til 600 g mel afhængigt af type.
      220W, 220-240V, Standard EU-stik
      Maksimum uafbrudt drift: 40 min
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk