On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 3 stk.
- Butik Stockholm 3 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
En antologi med Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore og Michael Bom Frøst
En af tidens mest fascinerende madtrends er madlavning med insekter. I den vestlige verden er konceptet relativt nyt. Indtil videre har medierne mest skrevet sensationelle overskrifter om spiselige insekter eller de økonomiske fordele ved at spise dem. Der er skrevet meget lidt om, hvordan insekter smager, hvor mangfoldige de er som ingredienser, og hvordan man bruger dem som mad. On Eating Insects er den første bog, der tager en holistisk tilgang til emnet og præsenterer essays, der behandler den kulturelle, politiske og økologiske betydning af at spise insekter. Bogen indeholder også en samling af opskrifter skabt af Nordic Food Lab.
336 sider, hardback
Bogen er skrevet på engelsk
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.