Octaphilosophy av André Chiang & Lotta Jörgensen
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
De otte elementer i Restaurant André
Den kulinariske filosofi hos premierekokken André Chiang, hvis Restaurant André er på top 50-listen over verdens bedste restauranter og er nummer 5 på listen over Asiens bedste restauranter.
Med køkkenchef og ejer André Chiang i spidsen er Restaurant Andrés menu centreret omkring hans 'Octaphilosophy', der tager højde for Chiangs otte elementer i gastronomien: salt, tekstur, hukommelse, ren, terroir, syd, håndværk og unik.
Octaphilosophy udforsker 365 dage i hans restaurant. Med dramatiske snacks, præcist fremstillede retter og omhyggelige søde sager i hver sæson, og dokumenterede historier og processer bag hver ret, vil Chiang dele sin unikke tilgang til mad, der kombinerer den asiatiske gastronomis tekniske præcision med den franske kulinariske præference for råvarer, producenter og sæsonbestemthed.
Octaphilosophy er rigt illustreret med fotos af det arbejdende køkken og de endelige resultater og vil være en af de første kogebøger, der indfanger den nye gastronomiske scene i Asien og dens førende fortaler.
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780714871158 EAN: 9780714871158
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.