Nopi indeholder over 120 af de mest populære retter fra Yotam Ottolenghis innovative restaurant i London af samme navn. Den er skrevet sammen med den mangeårige Nopi-kok, Ramael Scully, som bringer sit karakteristiske asiatiske twist til det, der for mange af os allerede er et velkendt Ottolenghi-køkken. Uanset om du er en fast Nopi-gæst, der gerne vil kende hemmeligheden bag din yndlingsret, eller en Ottolenghi-fan, der gerne vil prøve at lave mad i restaurantstil, er dette en samling af opskrifter, der vil inspirere, udfordre og glæde dig og dine gæster. Alle opskrifterne er blevet tilpasset og gjort mulige for hjemmekokken at genskabe derhjemme. De varierer i sværhedsgrad, så der er noget for kokke på alle niveauer. Bogen indeholder retter, som fans af Ottolenghi allerede vil genkende, såsom en aubergineforret med sort hvidløg eller den ristede squash med søde tomater. Derudover er der mange retter, der vil udfordre hjemmekokken, da de giver dig mulighed for at genskabe nogle af restaurantens signaturretter derhjemme, såsom oksekroketter eller persiske kærlighedsris. Inddelt i kapitler om forretter og tilbehør, fisk, kød og grøntsager, desserter, brunch, snacks og cocktails gør Nopi detlet at designe en menu til enhver lejlighed og ethvert formål.
Vægt: 1,70 kg
Dimensioner: 20 × 28 cm
Format: Hardback
Sprog: engelsk
ISBN: 9780091957162
Sprog: engelsk