Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Nopi - Yotam Ottolenghi, Ramael Scully

393 kr.
1987-26135
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Nopi indeholder over 120 af de mest populære retter fra Yotam Ottolenghis innovative restaurant i London af samme navn. Den er skrevet sammen med den mangeårige Nopi-kok, Ramael Scully, som bringer sit karakteristiske asiatiske twist til det, der for mange af os allerede er et velkendt Ottolenghi-køkken. Uanset om du er en fast Nopi-gæst, der gerne vil kende hemmeligheden bag din yndlingsret, eller en Ottolenghi-fan, der gerne vil prøve at lave mad i restaurantstil, er dette en samling af opskrifter, der vil inspirere, udfordre og glæde dig og dine gæster. Alle opskrifterne er blevet tilpasset og gjort mulige for hjemmekokken at genskabe derhjemme. De varierer i sværhedsgrad, så der er noget for kokke på alle niveauer. Bogen indeholder retter, som fans af Ottolenghi allerede vil genkende, såsom en aubergineforret med sort hvidløg eller den ristede squash med søde tomater. Derudover er der mange retter, der vil udfordre hjemmekokken, da de giver dig mulighed for at genskabe nogle af restaurantens signaturretter derhjemme, såsom oksekroketter eller persiske kærlighedsris. Inddelt i kapitler om forretter og tilbehør, fisk, kød og grøntsager, desserter, brunch, snacks og cocktails gør Nopi detlet at designe en menu til enhver lejlighed og ethvert formål.


      Vægt: 1,70 kg
      Dimensioner: 20 × 28 cm
      Format: Hardback
      Sprog: engelsk
      ISBN: 9780091957162



      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: EP1001 EAN: 9780091957162
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk