Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi

607 kr.
1987-27148
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Ikke så langt fra vores butik i Malmø ligger en restaurant, der har tiltrukket sig stor international opmærksomhed gennem årene: Noma åbnede i 2003 og har gennem årene formået at blive kåret som verdens bedste restaurant, samle Michelin-stjerner, blive en burgerbar, lukke i 2016, genåbne i 2018 og køre pop-ups rundt om i verden. Det er få kunstnere, der formår at holde sig friske og relevante år efter år, men Noma blev kåret til verdens bedste restaurant af World's 50 Best i 2021 og fik sin tredje Michelin-stjerne samme år. I denne bog giver René Redzepi og teamet et billede af, hvad Noma 2.0 betyder, altså det Noma, der blev til med genåbningen i 2018. Bogen sigter mod at give et så præcist billede af, hvad restauranten gør som muligt, hvilket den gør bedst med flotte billeder og beskrivelser af retterne frem for opskrifter. Hver ret er beskrevet, og ingredienserne er angivet, men ikke mængderne, da ingredienserne er levende og skifter efter sæson. René Redzepi, restaurantens grundlægger og mastermind, har sammen med to af sine betroede tjenere samlet og vist en række retter, der både kan inspirere og fascinere. Mette Søberg har udviklet retter til Noma i over ti år, og med genåbningen i 2018 blev hun Head of Research. Junichi Takahashi har også været en del af Nomas team i mere end ti år og har været med til at udvikle mange af de ikoniske retter, som er kendt over hele verden. Bogen indeholder næsten 200 retter, alle vist med fantastiske fotos af Ditte Isager. Mål: 33,5 x 25 x 4 cm
      Format: Hardback
      Sider: 352
      Sprog: Engelsk nISBN: 9781648291722 n
      .

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9781648291722 EAN: 9781648291722
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk