Mycryo kakaosmørpulver, 600 g - Callebaut
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 4 stk.
- Butik Stockholm 4 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
Anbefalet tilbehør
-
Information
-
Mycryo™ er et 100% naturligt produkt, som består af rent kakaosmør i pulverform. Dette specielle kakaosmør revolutionerer den måde, chokolade tempereres på, og gør det hurtigt, nemt og bekvemt.
Kakaosmør er også fremragende til at blande med chokolademaling, f.eks. til maling af chokoladeforme.
Sådan tempereres chokolade med Mycryo:
Opvarm chokoladen til den endelige temperatur i henhold til sorten (28-32°C), og tilsæt ca. 2% Mycryo™. Bland grundigt og godt for at fordele kakaosmørret i chokoladen og få en perfekt krystalliseret chokolade. Test chokoladen, som om du havde tempereret den, før du begynder at arbejde med den.
Ud over at det er nemmere end tabling, giver Mycryo din chokolade mere glans og en hårdere overflade.
Som om det ikke var nok, er Mycryo™ også et vidunderligt vegetabilsk fedtstof til stegning og grillning. Det modstår høje stegetemperaturer bedre end smør eller olie og brænder ikke på. Desuden fremhæver Mycryo™ den naturlige smag i selv de mest delikate ingredienser som kammuslinger eller foie gras. Du skal blot rulle grøntsager, kød, fisk eller fjerkræ i Mycryo™ og stege eller grille det på en varm pande eller grill. Du kan også blande Mycryo® med urter eller krydderier.
Mycryo har en neutral smag og hvidlig farve.
Nettomængde: 600 g
Betegnelse: Kakaosmør
Ingredienser: Kakaosmør.
Opbevaringsanvisning: Opbevar produktet i et rent, tørt (relativ luftfugtighed maks. 70 %) og lugtfrit miljø.%) og lugtfrit miljø.
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi Kj 3766 kJ
Energi 900 kcal
Fedt 100 g
Heraf mættet fedt 60,2 g
Kulhydrat 0 g
Hvoraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g"}" data-sheets-userformat="{"2":257,"3":{"1":0},"11":4}">100% rent kakaosmør i mikropulverform, som indeholder stabile krystaller og er modstandsdygtigt over for høje temperaturer.
Mycryo™ er et 100% naturligt produkt, som består af rent kakaosmør i pulverform. Dette specielle kakaosmør revolutionerer den måde, chokolade tempereres på, og gør det hurtigt, nemt og bekvemt.
Kakaosmør er også fremragende til at blande med chokolademaling, f.eks. til maling af chokoladeforme.
Sådan tempereres chokolade med Mycryo:
Opvarm chokoladen til den endelige temperatur i henhold til sorten (28-32°C), og tilsæt ca. 2% Mycryo™. Bland grundigt og godt for at fordele kakaosmørret i chokoladen og få en perfekt krystalliseret chokolade. Test chokoladen, som om du havde tempereret den, før du begynder at arbejde med den.
Ud over at det er nemmere end tabling, giver Mycryo din chokolade mere glans og en hårdere overflade.
Som om det ikke var nok, er Mycryo™ også et vidunderligt vegetabilsk fedtstof til stegning og grillning. Det modstår høje stegetemperaturer bedre end smør eller olie og brænder ikke på. Desuden fremhæver Mycryo™ den naturlige smag i selv de mest delikate ingredienser som kammuslinger eller foie gras. Du skal blot rulle grøntsager, kød, fisk eller fjerkræ i Mycryo™ og stege eller grille det på en varm pande eller grill. Du kan også blande Mycryo® med urter eller krydderier.
Mycryo har en neutral smag og hvidlig farve.
Nettomængde: 600 g
Betegnelse: Kakaosmør
Ingredienser: Kakaosmør.
Opbevaringsanvisning: Opbevar produktet i et rent, tørt (relativ luftfugtighed maks. 70 %) og lugtfrit miljø.%) og lugtfrit miljø.
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi Kj 3766 kJ
Energi 900 kcal
Fedt 100 g
Heraf mættet fedt 60,2 g
Kulhydrat 0 g
Hvoraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.