Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This

288 kr.
1820-18107
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Forfatter: Herve This
      Undertitel: Exploring the Science of Flavor
      Sprog: engelsk
      Publiceret: 2008-08
      ISBN: 9780231133135
      Udgiver: Columbia University Press
      Antal sider: 377

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780231133135 EAN: 9780231133135
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk