Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Forfatter: Herve This
Undertitel: Exploring the Science of Flavor
Sprog: engelsk
Publiceret: 2008-08
ISBN: 9780231133135
Udgiver: Columbia University Press
Antal sider: 377
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780231133135 EAN: 9780231133135
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.