Modernist Bread At Home
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Modernist Bread at Home er en uundværlig kogebog for alle, der brænder for at bage deres eget brød. Bogen er skabt af det samme team, som står bag den prisvindende Modernist Bread, og den afspejler over fire års uafhængig forskning i det grundlæggende, metoderne og videnskaben bag brødbagning. Nu er al denne visdom blevet destilleret ned til en bog på 420 sider i et bind, der er lettere at bruge end forgængeren og designet til hjemmebagere. Indeni finder du nye funktioner, der gør bagningen nemmere, sammen med lækre opskrifter, tidsbesparende tips og banebrydende teknikker, der ikke bare giver fantastiske resultater, men også løfter både din bagning og din selvtillid op på et nyt niveau.
Modernist Bread at Home gør brød tilgængeligt selv for nybegyndere. Kapitlerne i denne bog fokuserer på praktiske teknikker, udstyr og opskrifter, der fungerer bedst i hjemmet. Med et revideret opskriftsformat, der er lettere at bruge, over 60 trinvise instruktioner og over 1.100 fotos gør denne bog brødbagning både tilgængelig og praktisk.
Kapitel i Modernist Bread At Home:
FREMSTILLING AF BRØDDEJ INDESLUTNINGER
GÆRING BLANDING OPDELING OG FORMNING
AFSLUTTENDE HÆVNING
RIDSNING OG EFTERBEHANDLING
BAGNING AFKØLING OG SERVERING
MAGERT BRØD
FRANSK MAGERT BRØD
SOURDOUGH
BRØD I LANDLIG STIL
KOMPLET HVEDE
GAMMELT KORNBRØD
CIABATTA
FOCACCIA
BERIGEDE BRØD
SANDWICHBROD
BRIOCHE
CHALLAH
RUGBRØD 100 % HØJ-RUG
LANDMANDSBRØD
MURSTENSLIGNENDE BRØD
FULDKORNSBRØD
FULDKORNSBRØD
BAGELS OG BAO
BAGELS
DAMPEDE BOLLER
GLUTENFRI BRØD
GLUTENFRI BRIOCHE
GLUTENFRI BAGELS
NØDDEMÆLKSBRØD
APPAM
IDLI
TEKNIK
Teknikkerne i denne bog er udviklet med henblik på hjemmebagere på alle erfaringsniveauer. Uanset om det drejer sig om nye måder at bruge redskaber på, som du allerede har i køkkenet, at forbedre brødets smag med karamelliserede trykindeslutninger eller at bruge vores dej-CPR-metode til at redde overgæret dej, er der oplysninger, som både erfarne hjemmebagere og nybegyndere vil finde nyttige. De har endda fundet på måder at lave brød hurtigere på, f.eks. med deres second-chance surdej, så du stadig kan få frisk brød selv i en travl hverdag!
OPSKRIFTER
Modernist Bread at Home indeholder over 160 gennemtestede opskrifter, der er nemme at følge, og som spænder over hele klodens brødverden. Du lærer at lave rustikke surdeje, traditionelt franskbrød, let og luftigt sandwichbrød, dekadent brioche og rugbrød med smuk tekstur samt challah, focaccia, bagels, bao og meget, meget mere. Nogle af højdepunkterne er de innovative opskrifter på Second-Chance Sourdough, No-Knead Brioche, 100% High-Ryes og glutenfri bagels.
Antal sider: 420 siders bog + 172 siders opskriftsmanual
Antal opskrifter: 160 opskrifter, herunder 7 glutenfri opskrifter
Antal fotos: 1.100+
Antal trin-for-trin-instruktioner: 66
ISBN: 9781737995142
Sprog: engelsk
Første udgivelse: marts 2024
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.