Mel, Semola di Grano Duro, 1kg - Molino Pasini
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 6 stk.
- Butik Stockholm 6 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Information
-
"Groftmalet durumhvedemel kendt som 'semola' eller 'semolina'.
Dette mel kan bruges i en række forskellige bagværk, for eksempel i pasta, ofte uden æg, såsom 'orecchiette' og 'trofie'. Det giver en fastere tekstur og mere tyggemodstand end andet durumhvedemel i pasta. Det bruges også ofte i ""ciabatta"" og andre brød, hvilket giver det sin karakteristiske gule farve. Det lidt grovere mel på toppen af en ""ciabatta"" er altså bare semulje (hvis referencen stadig er frisk).
Også toppen til panering og friturestegning, eller til at blive blandet i dejen med andre meltyper i en dej til pizza eller focaccia.
Den vigtigste anvendelse er dog at smide på bænken og pizzaskrællen, når man bager pizza.
Men er det virkelig nødvendigt med et særligt mel til bænken, når man bager pizza? Svaret er selvfølgelig ja, alt andet ville være uvirkeligt i The Kitchen Labs verden. Semulje reducerer friktionen, fordi melpartiklerne er større. Det betyder, at det glider bedre på og af bænken og skovlen. Det brænder heller ikke så let på, så resterne i bunden af pizzaen bliver bedre og sprødere med mindre risiko for at blive sorte. Desuden giver det struktur og tyggemodstand til pizzaens underside og er dermed helt uundværligt at leve af.
Ingredienser: Groftmalet hvedemel fra hård hvede."
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.