McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Da Harold McGee første gang udgav On Food and Cooking i 1984, blev den straks kaldt et mesterværk og har siden holdt sin plads blandt de store værker inden for kulinarisk kunst. Denne udgave er fuldstændig revideret og opdateret. Med en struktur, der minder om et leksikon, indeholder de 884 sider uvurderlig viden.
"En guldgrube af information om alle ingredienser og madlavningsprocesser, der besvarer alle de spørgsmål, du nogensinde vil have om mad. Uden en eneste 'opskrift' i den, tror jeg, det er en af de vigtigste madbøger, der nogensinde er skrevet."
Jamie Oliver
"Aldrig før er så meget information blevet gjort så tilgængelig. For enhver, der er bare lidt interesseret i mad, må Harold McGees geniale omarbejdning af hans oprindelige mesterværk gå over i historien som en af de største kogebøger, der nogensinde er skrevet."
Heston Blumenthal
"En af de vigtigste bøger, der nogensinde er skrevet om mad, og en af de mest fornøjelige... McGee er blevet en gudfaderfigur for alle rettænkende kokke og madskribenter"
Hugh Fearnley-Whittingstall
Hardback - 884 sider.
ISBN - 978-0340831496
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780340831496 EAN: 9780340831496
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.