Marengsskål i kobber - de Buyer
1602-27372
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Solid kobberskål med ring. nKapacitet 2,25 liter.
Diameter 20 cm. Materialet i den skål, du pisker i, er vigtigt, når du pisker æggehvider til marengs- og soufflédeje. Kobberskåle giver et mere cremet skum, som er sværere at overpiske, og som også holder formen længere end de æggehvider, som staklerne pisker i almindelige stål- eller glasskåle. Nu skal du høre: Når man pisker en æggehvide til skum, denatureres proteinerne ovalbumin, conalbumin, globulin og lyzosym i ægget. Æggehviden er mest luftig, når proteinerne kun er delvist denaturerede, og tricket til en god dej er at lade proteinkæderne være lige tilpas forandrede, hvilket er lettere at opnå, hvis man pisker i denne kobberbunke. Det skyldes, at kobberionerne fra skålen har tendens til at danne en forbindelse med conalbuminet. Denne forbindelse er mere stabil end rent conalbumin, som ellers let kan blive "overpisket" og få skummet til at kollapse, når hele conalbumin-kæden er denatureret. Når conalbumin er helt denatureret, falder dejen sammen, bliver grynet og frigiver vand. Franskmændene har pisket marengsdej i kobberkar siden det 18. århundrede (de er ved at blive lidt trætte i underarmen nu), og de Buyer har lavet køkkenudstyr i Vogeserne i Frankrig siden 1830.
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.