Men god kaffe handler ikke kun om at bruge den rigtige bryggeteknik. Ligesom te eller en flaske vin er kaffe en drik, hvis smag og kvalitet varierer enormt afhængigt af underart, oprindelse og hvordan den derefter høstes, forarbejdes, ristes og til sidst brygges. Denne bog følger derfor kaffen fra oprindelse til færdig kop og lærer dig, hvordan du får mest mulig smag ud af hver sort og oprindelse.
Men den har også til formål at øge bevidstheden om alle de hænder, kaffebønnerne har været igennem, før de endelig når din kop, og hvordan mennesker faktisk påvirkes af dine beslutninger. Verdensmarkedsprisen på kaffe er ikke steget siden 1970'erne, og de mennesker, der har betalt for den, er dem, der rent faktisk producerer den. Så for virkelig at kunne nyde en god kop kaffe må vi begynde at være parate til at betale mere for den.
Joanna Alm er tredobbelt svensk mester i kafferistning og har placeret sig som nummer to, tre og fire i verden. Takket være hendes viden og kompromisløse tilgang er hendes firma Drop Coffee blevet et stilskabende og internationalt anerkendt risteri. Joanna besøger hvert år alle sine producenter for at sikre både kvalitet og at de bliver betalt for deres arbejde.
Udgivelsesdato 2019-05-25
160 sider
ISBN 9789127156234
Danish Tape
Sprog: Svensk