Om maltodextrin
Maltodextrin er letopløseligt i vand og bruges ofte i fødevarer som smags- og teksturforstærker. Vores er af højeste renhed og er fremstillet af hvedestivelse. Kemisk set er det et polysaccharid, der består af D-glukosekæder af varierende længde. Det har et glykæmisk indeks på omkring 95.
Anvendelse
Tilsæt det til varme eller kolde opløsninger.
For glutenallergikere: På trods af at råmaterialet kommer fra hvede, er det sikkert for personer med cøliaki at spise produkter, der indeholder glukosesirup/maltodextrin, da slutprodukterne indeholder meget små mængder gluten. Den europæiske stivelsesindustri har indført en praksis om, at slutproduktet maksimalt må indeholde 20 ppm gluten, hvilket svarer til niveauet for glutenfri.
Indhold:
Maltodextrin fra hvede
Opbevares tørt, køligt og mørkt.
Produceret i Belgien og pakket i England for KitchenLab.