Vi accepterer maks. 8 deltagere. Pladsen i køkkenet er så stor, at vi med dette antal er i stand til at holde den afstand, der anbefales til lejligheden. Private fester eller særlige bookinger? Vi skræddersyr et program til dine behov. Vælg mellem vores "standardkursus" eller skræddersyede elementer, pris på forespørgsel. Send en e-mail til event@kitchenlab.se med dine præferencer og kontaktoplysninger. n
Tid: 14.00-17.00
nLocation: The KitchenLab, Birger Jarlsgatan 106, Stockholm Pris: 1790:- pr. person, begrænset antal pladser nVelkommen til en verden af molekylær gastronomi*! På dette tre timers intensive kursus vil du lære nogle af de teoretiske grundprincipper i molekylær gastronomi og øve nogle af de vigtigste elementer og teknikker. Vi i KitchenLab håber og tror, at nogle af disse teknikker vil blive almindelige i tilberedningen af både hverdagsmad og spektakulære festmåltider i fremtiden. Målet er, at du skal forstå processerne, mestre teknikkerne og lære, hvordan du undgår de mest almindelige fejl. Vi laver kaviarperler, forvandler flydende råvarer til velsmagende skum, laver pulvere af aromatiserede væsker og skaber kugler med flydende indhold. Kursusprisen inkluderer også et "kit" med værktøjer og molekylære ingredienser, som du kan bruge under kurset og beholde til senere brug. Kursusstedet er eksperimentalkøkkenet i kælderen på Birger Jarlsgatan 106.
For dette kursus behøver du ikke nogen særlig forudgående viden på området. Bemærk venligst, at en af aftensessionerne indeholder små mængder alkohol. Molekylær gastronomi kan defineres som madlavning, der foregår med hensyntagen til og forståelse af de kemiske og fysiske principper, der regulerer de involverede processer. På netop dette kursus fokuserer vi på de processer, der er relateret til tekstur.
Afbestillingsretten gælder ikke for købte billetter - deltagelse i kurset kan overdrages til en anden.