Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Krumkagejern - Åviken

555 kr.
1070-28361
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 5 stk.
  • Butik Stockholm 5 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information

    • Med et håndtag designet til at forhindre forbrændinger.
      Justerbar termostat, så du selv kan regulere temperaturen.
      Lydsignal, når strygejernet er klar til brug.
      Kan opbevares på højkant.
      1000 watt.
      GS-godkendt krumkage-jern.

      TIP! Hvis du vil forme vaflen til en lille skål til servering af is eller bær og flødeskum, skal du fjerne den fra jernet, mens den stadig er varm og bøjelig. Form vaflen ved at lægge den på et omvendt glas/en lille skål, bøj kanterne ned, og lad den køle af.

      Grundopskrift på isvaffel:
      4 æg
      250 g strøsukker
      250 g smør
      250 g hvedemel
      250 g kartoffelmel
      400-500 g vand

      Pisk æg og sukker, til det er porøst. Smelt smørret, og tilsæt det til dejen skiftevis med vand og mel. Steg tynde vafler i et opvarmet vaffeljern. Rul vaflerne over en kagerulle, mens de stadig er varme. Hvis du ikke har en kagerulle, kan du rulle vaflerne i hånden. Du kan også forme vaflerne til små dessertskåle."}" data-sheets-userformat="{"2":769,"3":{"1":0},"11":4,"12":0}">Krumkagejern fra Åviken med et stilfuldt design. Perfekt til at lave sprøde krumkager eller isvafler med et flot mønster. Krumkage-jernet har plader af tykt støbt aluminium med non-stick-belægning. Mønsteret er hentet fra Hallingdal i Norge omkring 1750.

      Med et håndtag designet til at forhindre forbrændinger.
      Justerbar termostat, så du selv kan regulere temperaturen.
      Lydsignal, når strygejernet er klar til brug.
      Kan opbevares på højkant.
      1000 watt.
      GS-godkendt krumkage-jern.

      TIP! Hvis du vil forme vaflen til en lille skål til servering af is eller bær og flødeskum, skal du fjerne den fra jernet, mens den stadig er varm og bøjelig. Form vaflen ved at lægge den på et omvendt glas/en lille skål, bøj kanterne ned, og lad den køle af.

      Grundopskrift på isvaffel:
      4 æg
      250 g strøsukker
      250 g smør
      250 g hvedemel
      250 g kartoffelmel
      400-500 g vand

      Pisk æg og sukker, til det er porøst. Smelt smørret, og tilsæt det til dejen skiftevis med vand og mel. Steg tynde vafler i et opvarmet vaffeljern. Rul vaflerne over en kagerulle, mens de stadig er varme. Hvis du ikke har en kagerulle, kan du rulle vaflerne i hånden. Du kan også forme vaflerne til små dessertskåle.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk