Meat cravings: less is more av Henning Kvick (signerat ex)
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 2 stk.
- Butik Stockholm 2 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Less is more" er Henning Kvicks motto, spis mindre kød, men af højere kvalitet. Henning elsker kød, men hans kone er vegetar, så det er en udfordring at spise middag sammen.
"Lav et rigtig godt stykke kød og lav nogle gode grøntsagsretter, tilbehør og saucer. Så er der noget for alle på middagsbordet, og det er derfor, jeg har lavet denne bog.
Kødlyst indeholder opskrifter på grøntsagsretter, saucer, smør og vegetarisk tilbehør, samt alt om hvordan man tilbereder forskellige udskæringer af kød. Reverse sear- og sous vide-metoder er supernemme, hvis du vil servere et mørt stykke kød, perfekt rosa indeni med en sprød overflade. Den giver dig også tips til, hvordan du griller og steger som en professionel. I USA er udskæringerne anderledes, og nye kødstykker er dukket op i butikkerne: flat iron, shoulder clod, petite tender og skirt steak er nogle ...
Hvad er forskellen på en t-bone og en porterhouse, og hvordan tilbereder man en picanha, tomahawk eller en tri-tip? Find ud af det i Meat Cravings. Hvad betyder kødets marmorering, og hvad sker der, når enzymerne nedbryder muskelfibrene under mørningen? Du kan også læse om det mytiske wagyu-kød fra Japan og det milde kød fra den newzealandske hjort. Billederne er taget af forfatteren, som også er en passioneret madfotograf.
Sprog: svensk
ISBN-13: 9789113097190
Forlag: Norstedts
Forfatter Henning Kvick
ISBN-10: 9113097199
SIDE: 169
Udgivelsesdato: 3. oktober 2019
Sprog: Svensk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9789113097190 EAN: 9789113097190
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.