Kött - Håkan Fällman
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Vores ønske om virkelig gode råvarer bliver stærkere og stærkere. Samtidig vil vi gerne lave god mad til en rimelig pris. I Kød - valg, håndtering og tilberedning lærer slagtermester Håkan Fällman os, hvordan man skelner godt kød fra dårligt. Han giver tips til billige udskæringer, og hvilken udskæring der passer til hvilken ret. Vi lærer også, hvordan opdræt, foder, slagtning, mørning og køn påvirker kødets kvalitet, hvilken farve kødet skal have for at smage godt, og hvordan man kan se, hvornår kødet er mørt. Vi finder også ud af, hvordan vi bedst opbevarer, steger, braiserer og griller vores kød.
Kød er en omfattende, faktaspækket bog med masser af opskrifter fra nogle af landets dygtigste kokke! Der er også opskæringsdiagrammer, købsvejledninger, håndteringstips, tilberedningstips og generel kødviden om okse, kalv, svin, lam, vildt og fjerkræ.
Håkan Fällman har arbejdet med kød næsten hele sit liv. Som dreng arbejdede han ekstra hos sin far, der havde et firma, som leverede kød til restauranter, og i dag er han selv kongelig hofleverandør og forsyner mange af stjernerestauranterne med førsteklasses råvarer. Håkan Fällman er også en populær foredragsholder for både kokkeelever og professionelle i branchen.
Sprog: Svensk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9789127117877 EAN: 9789127117877
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.