Kobbermarengsskål med to hanke - de Buyer
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Marengsskål i kobber med to håndtag - de Buyer. nKapacitet syv liter.
Diameter 30 cm. Materialet i det kar, du pisker i, spiller en vigtig rolle, når du pisker æggehvider til marengs og soufflé. Marengsskålen i kobber med to hanke - de Buyer - skaber et mere cremet skum, som er sværere at "overpiske", og som også holder formen længere end de æggeblommer, som fattige mennesker pisker i almindelige stål- eller glasskåle. Sådan virker det: Når du pisker æggehvider til skum, denatureres proteinerne ovalbumin, conalbumin, globulin og lyzosym i ægget (fra det latinske ord "gøre unaturlig"). Æggehviderne er mest luftige, når proteinerne kun er delvist denaturerede, og tricket til en god dej er at lade proteinkæderne være lige tilpas forandrede, og det er lettere at opnå, hvis man pisker i denne kobberbunke. Det skyldes, at kobberionerne fra skålen har tendens til at danne en forbindelse med conalbuminet. Denne forbindelse er mere stabil end rent conalbumin, som ellers let kan blive "overpisket" og få skummet til at kollapse, når hele conalbumin-kæden er denatureret. Når conalbumin er helt denatureret, falder dejen sammen, bliver grynet og frigiver vand. I Frankrig har man pisket marengs i kobberkar siden det 18. århundrede, og de Buyer har lavet køkkenudstyr i Vogeserne i Frankrig siden 1830.
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 6581.30 EAN: 3011246581304
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.