Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Finsmakarens handbok om ost

197 kr.
  • 600 sidor om ost, ursprung, tips och historia
  • Vintips för att kombinera till ostar försedda av Markus Del Monego, MW
  • Väldigt bra!
1355-24115
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • I denne massive, men kompakte bog har du et leksikon over alle verdens oste. På over 600 sider gennemgås ost efter ost, sorteret efter oprindelse, type, fedtindhold, oprindelse og historie, produktion, egenskaber, vintips, madtips og beslægtede eller alternative oste. Ost beskrives som den næstmest varierede fødevare efter vin. Det er også den næstmest lækre og vigtigste fødevare efter vin. I Sverige har vi en stærk tradition for hård ost, men både udbuddet og forbrugernes bevidsthed og viden bliver mere og mere udbredt. Finsmakarens Handbok kan hjælpe dig med at finde nye spændende oste til dine bakker, læse op på dem, du allerede kan lide, og også give dig en idé om deres oprindelse, historie og produktion. Vintipsene i bogen er leveret af Markus Del Monego, Master of Wine. Med andre ord kan denne bog skabe forudsætningerne for en rigtig weekendaften eller bare sørge for en lidt mere dekadent hverdag.

      Idee: André Dominé
      Ansvarlig forfatter: Brigitte Engelmann
      Tekstbidrag: Peter Holler, Elke Hoffmann og Bettina Offermann, revideret af Brigitte Engelmann
      Vintips: Markus Del Monego
      Sprog: svensk
      Originaltitel: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
      Bogtype: Indbundet
      Sideantal: 600

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9783848007417 EAN: 9783848007417
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk