Japansk hjemmekøkken er fuld af autentisk og lækker japansk mad, som du kan lave derhjemme uden bekymringer. Dette er en kogebog til hjemmekokke på alle niveauer, der elsker at opleve forskellige køkkener fra den internationale bestseller Maori Murota, som også lavede Tokyo Cult Recipes.
Ideen her er at kunne lave mad fra bunden med ingredienser, du har derhjemme. Her er fokus på ingredienser, der er lidt lettere at finde her og derfor ikke behøver at blive sendt halvvejs rundt om jorden. Maori deler sine foretrukne hjemmelavede opskrifter, men også traditionelle opskrifter, som hun også har fundet hos sin mor og mormor. Opskrifterne omfatter klassiske japanske retter som sushi, ramen-nudler, miso-pasta, Shoyu Ramen, Tonkatsu samt opskrifter på mere moderne fusionsretter. Mange af opskrifterne er veganske og plantebaserede.
Japanese Home Cooking tager dig med ind i hjertet af japansk husmandskost, spækket med tips og rettemuligheder. Spis dig mæt i autentisk tilgængelige retter såvel som retter, der blander traditionelt med fusion, for eksempel;
Kinpira (japansk stir-yngel)
Rørt citrongræs kylling
Ganmodoki (stegt tofu dumpling)
Bagt sød kartoffel
Ikameshi (blæksprutte fyldt med sticky rice)
Panko stegt østersSpaghetti med aubergine
Koreanske fritters
Vægt: 1,3 kg
Dimensioner: 21 × 3 × 26,5 cm
Format: Hardback
Sprog: Engelsk
Antal sider: 264
ISBN 9781922616289
.Sprog: engelsk