Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Institut Paul Bocuse Gastronomique

655 kr.
1820-16174
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • En perfekt guide til den professionelle kok under uddannelse og til den entusiastiske amatør. En bog fuld af illustrationer i en trin-for-trin-manual, der dækker alt inden for forberedelse, tilberedning og servering af fine dining.

      Bogen gennemgår over 250 grundlæggende teknikker med knivskarpe trin-for-trin-fotografier. Disse teknikker omsættes derefter i praksis med 70 klassiske og moderne opskrifter udviklet af kokke. Med over 1800 billeder vil dette være en fantastisk opslagsbog for alle seriøse kokke, både professionelle og amatører.

      Hardback, 720 sider

      Bogen er skrevet på engelsk.

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780600634171 EAN: 9780600634171
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk