Institut Paul Bocuse Gastronomique
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
En perfekt guide til den professionelle kok under uddannelse og til den entusiastiske amatør. En bog fuld af illustrationer i en trin-for-trin-manual, der dækker alt inden for forberedelse, tilberedning og servering af fine dining.
Bogen gennemgår over 250 grundlæggende teknikker med knivskarpe trin-for-trin-fotografier. Disse teknikker omsættes derefter i praksis med 70 klassiske og moderne opskrifter udviklet af kokke. Med over 1800 billeder vil dette være en fantastisk opslagsbog for alle seriøse kokke, både professionelle og amatører.
Hardback, 720 sider
Bogen er skrevet på engelsk.
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780600634171 EAN: 9780600634171
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.