Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

What is cooking - Ferran Adrá

960 kr.
1399-22929
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • En fascinerende refleksion over madlavningens essens - fra Ferran Adriàs elBullifoundation

      For banebrydende kokke som Ferran Adrià har madlavning nået et niveau af kompleksitet, hvor videnskab, kemi og teknologi krydser hinanden med enorm kreativitet og fantasi. Adriàs seneste bog "Sapiens" tager læserne med på en overbevisende rejse for bedre at forstå forholdet mellem menneskeracen og processen med at tilberede mad. Bogen er fyldt med billeder fra Adriàs legendariske restaurant elBulli, hans unikke personlige skitser og forklarende diagrammer, som han bruger i sine forelæsninger, og den revolutionerer den måde, vi ser på, hvordan vi tilbereder det, vi spiser.

       

      Specifikationer:

      Format: Hardback
      Størrelse: 330 x 230 mm (9 x 13 in)
      Sider: 464 sider
      Illustrationer: 1000 illustrationer
      ISBN: 9781838661861

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9781838661335 EAN: 9781838661335
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk