What is cooking - Ferran Adrá
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 1 stk.
- Butik Stockholm 1 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
En fascinerende refleksion over madlavningens essens - fra Ferran Adriàs elBullifoundation
For banebrydende kokke som Ferran Adrià har madlavning nået et niveau af kompleksitet, hvor videnskab, kemi og teknologi krydser hinanden med enorm kreativitet og fantasi. Adriàs seneste bog "Sapiens" tager læserne med på en overbevisende rejse for bedre at forstå forholdet mellem menneskeracen og processen med at tilberede mad. Bogen er fyldt med billeder fra Adriàs legendariske restaurant elBulli, hans unikke personlige skitser og forklarende diagrammer, som han bruger i sine forelæsninger, og den revolutionerer den måde, vi ser på, hvordan vi tilbereder det, vi spiser.
Specifikationer:
Format: Hardback
Størrelse: 330 x 230 mm (9 x 13 in)
Sider: 464 sider
Illustrationer: 1000 illustrationer
ISBN: 9781838661861
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9781838661335 EAN: 9781838661335
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.